Flygning och Skridskoåkning!

Under helgen har jag flugit stagecheck för CPL, det gick helt ok. Några saker gick lite mindre bra, men jag klarade mig i alla fall! Jag stack upp en stund med Jesper Sala (instruktör) i RG'n och fixade till några småsaker.  Sen idag ringde vår schema-ansvarige och frågade om jag ville göra den muntliga delen av Multi-engine stagechecken, klart jag ville det! Nyvaken och lite förkyld gjorde jag snabbt mina prestandaberäkningar och tog mig ner till skolan. Väl där möter jag en stagecheckinstruktör som även han precis vaknat. Det måste ha sett ganska roligt ut där vi satt och gäspade i kapp! Det gick hur som helst riktigt bra och det hela tog bara en timme :)

På eftermiddagen hoppade jag och F in i mustangen och körde till resturangen Santana, billigt och gott! Mexikansk mat när den är som bäst! Sen fyllde vi tanken till bredden (  4 SEK / LITER ) och siktade österut.


Nercabbat den 14:e December! Ha! :) Varmt och skönt...

Vi parkerade och möttes av julgranar och julbelysningar så långt ögat nådde, Viejas Casino :) .


Solid metall, 15 meter hög med en stor hök längst uppe i toppen!

Vi strosade omkring bland alla affärer och kom fram till skridskobanan, vi blev så sjukt taggade att vi struntade i allt vad shopping heter och åkte skridskor i 2 timmar! :) Sååå kul!


:) Jag tok-vurpade dock efter 2 minuter :P blåmärken på knäna... men det var värt det minst sagt!

Efter att vi var genomsvettiga och i total exstas stapplade vi av isen och tog varsinn värmande kopp kaffe. Sen när vi tänkte börja gå lite i affärerna stängde det mesta... Men det gjorde inte så mycket, för att få åka skridskor ute i öknen var bland det roligaste jag har gjort på flera månader!

När vi kom tillbaka på bilen var det frost på karossen, altså var det minusgrader!! 

Kram på er!!!

/Andreas

Kommentarer
Postat av: boo

Åkte ni cab i minusgrader? Ni måste ju vara galna! Men kul med skridskor :D Blåmärkena går med på köpet ;)

2008-12-15 @ 17:28:53
Postat av: mickan

Haha schtekig bild där! Nu hars äkerts krivit det massa ggr, men när bar det av till Sverige igen?

2008-12-16 @ 17:34:50
URL: http://fkl.blogg.se/
Postat av: Oskar

Var är hockeyhjälmen någonstans då?? ;) Haha.. Vi får dra en repa på studan sen så du snurrar upp alla amerikaner! ses snart (!)

2008-12-16 @ 21:13:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0