Fingeravtryck och bilshopping med PPP

Klockan 10 hoppade vi in i Hyrbilen och körde till skolan, temperaturen var redan uppe i 30 grader och jag hade oturen att hamna i baksätet :( (P skrek shotgun först...) Vi tänkte kolla upp om vi kunde fixa social security number idag, men Desi (admissions coordinator) sade att vi gjorde bäst i att vänta, sen berättade hon att det kunde ta ett tag innan vi hamnade i rätt register,  och då kan det bil problem.En lärare hade tydligen hamnat i en flera månader lång process :( så vi gick snällt med på att vänta ;)

Lunchen avnjöts på Black Angus, sallad för mig och F, medan P tog chicken teriyake. Vi hann dock inte med någon efterrätt, som är gratis, för vi hade en tid bokad med TSA :( När vi kom tillbaka till skolan satte vi oss i Classroom 1 och väntade snällt på vår tur att ge 40 fingeravtryck! Alla fingrar, båda händerna, sen alla fingrar tillsammans (utom tummarna) och sen båda tummarna, och sen göra allt på ett papper till...

Medan vi väntade satt vi och kallpratade med den nya PPP klassen (Proffesional Pilots Program), de ville åka och köpa bil, men hade lite svårt att ta sig någonstans då de inte ens har någon hyrbil(!) Så vi erbjöd oss att agera förare senare på eftermiddagen.

När fingeravtrycken var gjorda och fingrarna härligt röda av färg, kollade vi igenom en massa papper med skolan och fick sedan ut våra efterlängtade böcker :)



Skolan bjöd också på en Jeppesen väska och ett kneeboard :)

När vi kom hem bytte vi om till civila kläder och åkte till PPP'arnas hotell. Därifrån åkte vi sedan runt och kollade efter billiga bilar. Vi stötte på många riktigt äckliga bilförsäljare och en hel del sunkiga bilar, men framförallt en massa för dyra bilar. Men tillsist hittade de en bil, en Sable, har aldrig hört talas om det märket förut.... Men bilen visade sig vara rätt bra och efter en noga inspektion slog de till



En av Mexikanerna som jobbade på bilfrman blev så glad av köpet att han slösade lite av Californiens dyrbara vatten på en gratis biltvätt ;)



När vi kom hem var det min tur att laga mat, det blev Nacho tallrik :) med hemmagjord guacamole, som för övrigt blev sjuuukt bra :)



Nu ska jag snart gå och sova, men jag åter kommer imorrgon :) Då har jag faktiskt gjort någonting flygrelaterat :) Vi har VFR conversion, dvs vi ska lära oss de amerikanska flygreglerna, och sen ska vi fixa FAA medical.

/Andreas

Kommentarer
Postat av: Edwards

Looking good baby! =D Hatar era jävla böcker... Haha

2008-06-19 @ 07:58:26
URL: http://angry-leprechaun.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0